Gnissel

När klockan ringde vid kvart i sex var jag tröttare än vanligt. Hade ömmande nacke och axel vilket jag har haft mycket problem med de senaste månaderna. 

P sa i bilen på väg ner till jobbet ”vad är du stressad för Ia” och mitt svar blev ja vad är jag inte stressad över just nu. Men vadå, märks det? ”Ja du gnisslar tänder väldigt mycket”. Aha, därav smärtan i nacke och axel. Såklart. Logiskt. Men gnisslet är ju inget jag bara kan sluta med. Under icke stressade perioder gnisslar jag inget alls.

Lugn förmiddag på jobbet. November lunken är här med besked. Men jag har städat som en galning samt preppat inför julikampanjen som börjar imorgon.

Dessa fina jutepåsar säljer vi. Perfekt att sätta en blomma i eller lägga julklappar och ge bort.About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera