Effektiv

Vardagarna ser oftast likadan ut, och oftast stressiga. Förmodligen ett bekant mönster för alla barnfamiljer.

Idag blev det chili corn carne till middag. Båda ungarna åt riktigt mycket! O har ju haft en dipp ett tag nu med riktigt dålig matlust, men idag tycks det ha vänt 🙌🏼.

Mamma kom förbi och passade ungarna en stund medan jag och P åkte och lämnade ett vadställ hemma hos henne och sen åkte vi till min mormors hus och hämtade en dörr. De huset kommer snart komma ut till försäljning och är en oslipad diamant för den som gillar att renovera. Tomten är verkligen så härlig!

Nu ska jag slappa en stund på soffan innan jag åker ner till jobbet igen och kör ett personalmöte med mina fina tjejer 💛.


About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera