Ett nytt kapitel i livet

Nu har jag bara några dagar kvar på EH. Det är en konstig och olustig känsla som inte riktigt infunnit sig än. Jag ligger i och sliter mina sista dagar och gör allt för att gänget ska klara sig så bra de bara kan och ha rätt förutsättningar när jag inte längre är här.

Ett nytt kapitel börjar.

Något jag drömt, fantiserat och velat i 15 års tid. Nu är tiden kommen och jag ska äntligen ta steget. Kanske finns det en anledning till att så många år har gått, att ett frö fått ligga och gro och att jag under resans gång haft fantastiskt roliga arbeten där jag lärt mig så mycket. Det finns en mening med allt, även om det ibland är svårt att se det.

Så från och med nästa vecka så kommer jag börja jobba på Interflora – Ett Strå Vassare! I januari kommer jag även börja plugga en yrkesutbildning på distans och så småningom så är jag färdig florist! 

Jag är så grymt peppad, taggad och samtidigt skit nervös för denna nya resa. Men det finns heller inget hellre jag vill göra än detta 🙌🏼.

Jag är så otroligt tacksam att jag fått den här chansen. Möjligheten att få en floristtjänst samtidigt som jag ska plugga. Det är en av anledningarna att jag så länge tvekat, arbetsmarknaden är inte så väldans stor som florist. 

Jäklar så roligt detta ska bli!!!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

4 Responses to Ett nytt kapitel i livet

 1. Emeli says:

  Ja verkligen jätte roligt!
  Tack tack

 2. Emeli says:

  Ja skit skoj! Tack

 3. Josefin says:

  Vad kul! Grattis!

 4. Ellinore says:

  Gud vad roligt Ia! Stort grattis!

Kommentera