Stressar ner

Under läkarbesöket så lämnade O blodprov, syntest, blodtryck, urinprov samt EKG. Det tar ett tag innan vi får veta resultatet men allt såg bra ut.

Jag ska köpa en massa nyttigheter och mixa ner i smoothies till honom som han får dricka varje kväll när han äter en smörgås. Kanske har han bara någon vitaminbrist, eller bara allmän dipp på hösten som de flesta människor får. Men såklart man är orolig över att det ska vara något allvarligt.

Beccis var hemma med L under tiden vi var borta. Sen tvingade jag mig själv att ligga på soffan. Jag behöver stressa ner. Tyvärr slutar det ju oftast med att jag somnar 🙈.

Nu nattning sen fredagskväll 💃🏻.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera