Överraska vår vän

Helgen försvann i ett svep. Det är ju oftast så när man har roligt!

I fredags var våra vänner här på ett riktigt fredags-mys-taco-häng. Sjuåringarna började sin kväll med att gå på disco. Jag åkte och hämtade dem och sedan käkade vi tacos. Timmarna flög iväg fort. Det är inte så ofta vi ses och jag saknar det 💛. Härligt och tacksamt att det blev av.

Lördagsmorgonen tillbringade jag på jobbet. Det första snön ramlade ner från himlen. När jag kom hem några timmar senare så ville kidsen gärna ut och känna på (det i deras ögon) den spännande snön som trillat ner. Det blev såklart en snögubbe!

Jag tog en dusch, packade väskan och käkade en lättare lunch med familjen. Sigrid kom därefter och plockade upp mig och sedan hämtade vi upp Elin.

Vi hade bestämt att ha ett häng på Gränsö över natten. Men istället överraskade vi henne med att åka till Linköping och se Pernilla Wahlgrens show.

Hade inga förväntningar på showen. Den är ju slutsåld i alla stöder och kommer även spelas i vår igen. Den var helt okej. Stundtals lite segt, stundtals hysteriskt rolig.

Vi åt en sen middag och kröp sedan i sängs på hotellet. Vaknade upp med kanske lite för mycket sömn eftersom klockan vridits tillbaka. En rejäl och stadig frukost och sedan körde vi hemåt igen. Underbar helg med mina tjejer ❤️.

Hemma redan runt 11 tiden så det har blivit många timmar med familjen idag. O och jag åkte ut till ridskolan där han idag fick testa på att rida. Lite skraj till en början men tyckte det var roligt och ville gärna göra det igen 👏🏼.

Måndagar brukar vara min lediga dag men eftersom jag ska vara ledig i slutet av veckan istället så blir det en tidig start imorgon och kila ner mot EH.

Hoppas ni har haft en fin helg ☔️

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera