Bio

Igår var jag och min vän på bio och såg A star is born. Jag hade väldigt högs förväntningar på filmen och trodde jag skulle tjuta konstant. Men jag blev inte så tagen som jag hade hoppats och inga tårar fälldes. Men den var helt klart bra!

Bradley Cooper har nog gått hos en talpedagog innan för hans röst är helt annorlunda. Låg och väldigt mörk.

Lady Gaga var fantastisk för att vara en sådan grön skådis. Dock störde det mig att hela hennes ansikte är fullt av fillers och botox. Ansiktsuttrycken existerade inte, vilket förstörde en del av skådespeleriet.

Ikväll ska jag syster och mamma träffas. Vi ska laga pappas favoritmat. Idag skulle han ha blivit 69 år gammal ❤️. Fan vad orättvist livet är. Saknar dig varje dag!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bio

  1. Emeli says:

    Haha ja verkligen

  2. Malin says:

    Och jag tyckte den var sååå bra och tjöt hela kvällen efteråt! Tänk så olika det kan vara

Kommentera