Rosa månad

Oktober är månaden då väldigt många gör olika event och insamlingar till Cancerfonden. Jag är så oerhört tacksam över att dessa personer med detta driv finns och faktiskt gör skillnad. Tillsammans kan vi alla hjälpas pt och skänka en liten slant som i det stora hela blir ganska mycket. Vi får inte ge upp hoppet om ett botemedel mot denna vidriga sjukdom.

Idag har Ett strå vassare – Interflora en insamling. Av dagens intäkter skänks 50% till Cancerfonden. Tänk om alla företag hade möjligheten att göra så. Jag vill gärna tro att de flesta faktiskt skulle kunna göra detta också, men initiativet är lågt. Så tack till alla som faktiskt gör detta ❤️❤️❤️. 1 av 3 får idag en cancerdiagnos. Jag, du eller några av våra nära och kära har eller kommer bli drabbad. Jag förlorade min pappa, hans andra cancer tog hans liv. Jag har fler i familjen och öven en nära vän som haft det men är en av dem som haft tur. Så tacksam för det, älskade fina ni ❤️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera