Ledig dag

O väckte oss imorse tidigt och sa ”att jag har så ont i kroppen att jag snart gråter”.

Jag och kidsen låg i sängen medan P klev upp och åkte till jobbet. När vi gick upp tog jag tempen på O och mycket riktigt, han hade feber.

Så dagens uteaktiviteter har bytts ut till att stanna inomhus. O har legat i soffan mest hela dagen. Kollat på film och varit allmänt låg. Han har ont i halsen och jag tycker då hans mandlar ser lite svullna ut. Blir nog ett besök till Dr imorgon då jag misstänker halsfluss.

Jag har tvättat upp flertalet maskiner med tvätt. Fixat på övervåningen och till lunch lagade jag en broccoligratäng med veganska morotsbollar till, smarr!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *