Fullproppade veckor

Dagarna är fullproppade med inplanerade saker. Allt från världens bästa bebis-häng till utvecklingssamtal i skolan till sena kvällar med att få ihop ett schema på jobbet. Det ör ju så att Mc Donalds har slagit igen och det har träffat Espresso House ganska hårt, åt det positiva hållet! Men, vi står där oftast underbemannade eftersom oktober schemat lades förra månaden och en personal är i Thailand. Men det rer sig nog 😅. Det är galet jävla roligt just nu och det är ju typiskt när man snart ska säga tack och adjö.

Efter utvecklingssamtalet i O’s skola idag traskade vi hemåt. Åt pannbiffar som P lagat under tiden vi var borta. Lagom när maten landat i magen kom Beccis med min lilla gudson ❤️.

L var skit grinig och fick gå och lägga sig tidigt. Ett ganska väntat resultat efter en vecka med långa dagar på föris. O och jag kämpade med läsläxan som denna vecka var lite extra svår.

När familjen gått och lagt sig stökade jag lite här hemma och Lorentz hängde med i famnen. Vi dansade och myste i soffan tills Beccis kom igen. Tre timmar gick snabbt.

Borde egentligen gå och lägga mig men jag behöver städa av lite. Imorgon efter jobbet Helen och Elin hit med kids. Då blir det häng och käk 💛.

Vädret ska bli helt amazing dessa dagar som kommer så det lär inte bli lugna dagar på jobbet. Bäst att ladda upp lite extra!

Önskar er en fin fredag ✌🏼

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *