Fredag

Att vakna upp och känna fredagskänslan direkt. Det infinner sig nästan bara när man har ledig helg, och det har jag. TRE DAGAR LEDIGT faktiskt. Jag och P ska åka iväg ett par dagar. Det ska bli så skönt. Jag känner mig rätt trött i både huvud och kropp nu. Magen har börjat krångla lite smått igen och ryggen värker. Hoppas lite ledighet ska re bot på det hela. På måndag är vi hemma igen och då väntar en vecka med långa dagar av jobb för oss båda. Tack familjen för att ni hjälper oss med kidsen 💛

Ser fram mot fredagseftermiddag och kväll hemma. Bara ta det lugnt med kidsen. Ta en lång dusch, lägga hårinpackning. Måla naglarna. Se en bra film.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera