Kylan är här

Det blev en tidig start idag. Men jag hade förberett kläder och skolväska till barnen igår. Det är alltid så styrigt att re med det på morgonen.

3,5 grad när vi satte oss i bilen. Jag ser människor utanför med vinterjackor, och de med shorts. Ja det är verkligen olika det där 🙈. Jag känner nog att vinterjackan inte är alltför långt borta för min egen del. Man kan ju alltid bara ha en T-shirt under. Jag ogillar lager-på-lager känslan. Vill kunna få av mig snabbt om jag blir varm.

Hittade ett roligt klipp på Lykke från tidigt i våras. Så jäkla söt! Och så mörkt hår hon har där. Märks att solen blekt de under sommaren.

http://media.isons.se/2018/10/img_0406.mov

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *