Fun week

Men galet vad blåsigt det har varit idag. Dörren på jobbet har levt sitt eget liv och slängts upp av blåsten. Dynorna på uteserveringen flög iväg och markiserna som bara var pytte lite utfällda har gungat.

Har haft min chef på besök. Mycket inspirerande för en gammal barista som mig. Som kommer och peppar igång personalen ⭐️. Snart inventering så jag passade på att städa lagret. Det är så mycket trevligare och framför allt lättare att räkna varenda pryl när allt ligger i ordning.

Imorgon vaknas det tjejkväll på stan. Brukar vara bra drag då 💃🏻. Vårt stora problem är ju platsbristen. Men folk brukar tränga ihop sig och det blir rätt så mysigt.

På lördag fyller våran minsting T V Å Å R 🎈. Vart tog dessa år vägen? Min söta lilla knubbiga bebis, åh som jag älskade bebistiden med dig ❤️. Du är fortfarande helt underbar att hänga med även om viljan ibland styra lite väl mycket 🙈.

Här ligger du bredvid mig på förlossningen, bara några timmar gammal.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera