Sommaren på återbesök

Har styrt undan en massa grejer idag på jobbet. Bockade av listan helt och gick sen och hämtade mitt minsta kiddo.

När hon sov middag klippte jag gröset och började plocka bort från vår terass. Vilofotöljerna, ljuslyktor, dynor mm. Nästa vecka kommer hösten på riktigt. Ska plocka bort lite mer i helgen. Men det stora bordet och stolarna får stå kvar. Kan ju komma fina höstdagar när man vill fika ute. Älskade terass, gud vad jag längtade efter sig och gud vad jag älskar dig.

När Lykko vaknat hade vi en mysig eftermiddag ute. O följde med kompis hem.

Tanken var att jag skulle spendera två dagar i Motala (imorgon och torsdag) men jag går in och kör några timmar drift här hemma istället. Tror vi hinner med det vi ska i Motala på torsdag anyway. Dessutom fyller mamma år imorgon så vi ska dit på kalas 🎈.

Förra året när vi firade mammas 60 års dag var vi ju i Palma. En oförglömligt bra resa som jag kommer leva på resten av livet 💛.

Happy days ❤️

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera