Bebismys ❤️

Tågresan gick fint och smärtfritt. Sov en stund också vilket var skönt.

Tog tuben till Helen och fick träffa den 11 dagar gamla Julian! Asså så söt! Först tyckte jag han såg rätt stor ut men när jag höll i han så kändes han som en liten fjäder. Vi käkade mat och hade det mys. Fiona och Pouian var såklart med också. (Glömde helt bort att fota men här är en bild från när han är nyfödd)

Stannade inte så länge för ville inte röra mig ute så sent i den här gangsterstaden helt själv 🙈.

Var väldigt enkelt att ta sig runt med tunnelbanan. 45 minuters gångväg tog med två olika tuber och en kort promenad en kvart.

Hiss-selfie. Vad skönt det var att åka osminkad. Borde jag göra oftare, om jag bara hade trivts med det.

Incheckad på Scandic Anglais (det är här stormötet ska vara imorgon). Tog en dusch, målat naglarna, ätit godis och snart ska jag sjunka in i djup sömn. Lite kallt på rummet, hoppas inte jag fryser inatt 🤭.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera