Börjar om

Imorse klev vi upp tidigt igen. P var hemma med L idag för hon kändes hängig och snorig. Jag har varit förkyld i två veckor nu och denna morgon kändes det som det börjat om lite igen. Riktigt envis och långdragen snorsjuka jag lyckats dragit på mig. Är helt trött på eftermiddagarna också och vet inte om det beror på de. Huvudvärk nästan varje dag med. Man kan ju hoppas lite på att jag ”haft mitt” nu men så lär det ju inte vara. Höstterminen med la dess sjukdomar är knappt igång.

Måste skryta lite om min lilla tjej som snart fyller två år. Hon kan räkna till femton! Jag tycker det är väldigt duktigt vid den lilla åldern. Hon räknar också tårna på fötterna och lyckas pricka in varje tå. Grym tjej 💛.

Glömde visa bild på håret igår. Såhär blev det.

Topparna är lite ljusare. Det blev så fint. Bästa känslan att ha nyfärgat och nyklippt hår. Tänk att jag fått lyckan att h en syster som inte bara är en fantastisk person utan även en grym frisör 💛.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera