Njutit

Det var så skönt att inte behöva stressa iväg imorse. Skönt för P också som kunde ta det lugnt och sedan åka direkt till jobbet. Sen blev det såklart lite stressigt precis innan vi kom iväg mot skolan, men det är ju alltid så.

När vi lämnat prinsen i skolan gick vi hem till Beccis och Lorentz. L är galen i bebisar och vill gärna pilla på Lorentz hela tiden. Hålla, bära, hjälpa till att klä på, ge han leksaker när han gnäller, skaka vagnen när han är ledsen. Det är så fint att se ❤️. Hon är väldigt försiktig för att vara så liten. Tacksamt.

Vi gick ner på stan och tog en sen frukost på EH. L mumsade länge och till slut sa hon ”mätt i magen”.

En tur till Stadsparken efter frukosten gjorde susen för oss alla.

När vi gick neråt stan igen sa L med nappen i munnen och snutten tätt intill ansiktet ”nana nu mamma, nana”. Beccis var iväg och fixade en grej så jag hade båda bäbisarna i varsin vagn. Lite kullersten och sen sov de båda rätt gött.

Hämta O i skolan och sen hemåt. Regnet vräkte ner lagom till vi kom hem. Mysig eftermiddag hemma ❤️.

Efter middagen åkte vi bort till VFF för säsongsavslutning av fotbollen. Föräldrarmatch!

Korv och tårta bjöds det på efteråt, O mumsade belåtet i sig.

Jag har hållt igång hela dagen, är helt slut. Kommer nog somna tidigt. Imorgon väntar jobb igen ✌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera