Brittsommar

Vilket härligt Septemberväder vi har ☀️. Just idag skiner inte solen så värst men temperaturen är behaglig.

Jag har satt mig på ”min” brygga och käkat en Ceasarwrap, magiskt goda! Lyssnar på podd och reflekterar över livet.

Igår var O och jag på jakt efter ett par gympaskor (inne) mem hittade inga som dög. Han är kräsen när det gäller skor. När vi kom hem så söktes det på hela nätet och han fann ett par som han väldigt gärna vill ha. Jag sa att de tyvärr var slut men någon kommer bli väldigt glad när han fyller år om 11 dagar 🎈.

Alla ska vara med såklart 💛.

Jag tänker alltid att det är så mycket jag ska fixa med när jag slutat jobbet men när middagen ligger i magen så går luften och orken ur en. Vi får se vad orken säger idag 🙈.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *