Mitt första

Herregud vad stressiga vardagarna är. Man hinner ju ingenting efter jobbet. Dessutom känns det som något klubbat en i huvudet med något hårt, så trött.

Blev hämtad på jobbet efter att P hämtat kidsen på föris och fritids. P lagade mat medans jag duschade av mig dagens kaffe och chokladkladd som kletats på diverse ställen av min kropp. (Det kom en buss med typ 40 stycken Kanadensare och alla ville såklart ha kaffe och en Swedish kanelbulle). Riktigt roligt och alla var så trevliga med en underbar dialekt!

Middagen intogs och sedan fick håret fönas och efter det åkte jag iväg på mitt första föräldramöte. O har verkligen en väldigt bra klass. Dessutom är de bara 15 stycken ungar vilket är enormt lyckosamt!

Innan jag åkte hemåt handlade jag bröd och sedan slutligen hamnade jag i soffan. Kidsen sover. P och jag ska se serien Det som göms i snö.

Imorgon blir det halvdag på jobbet. Måste verkligen vila lite. Den här förkylningen är riktigt tung.

Vacker solnedgång för ett par veckor sedan 💛.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *