Återfall

Ikväll kändes det som jag fick ett återfall av febern. Hela kroppen ömmade och jag frös. Tog ett par värktabletter och en dryg halvtimma senare svettades jag som en tok. Vad är detta för skit jag dragit på mig? Dessutom har jag haft tandvärk och mensvärk hela dagen. Som om det inte vore nog med en grej, nej allt på en gång.

Hämtade hem kidsen ett par timmar tidigare än vanligt idag. Vi promenerade hem i det vackra vädret. Sommaren har fått ett litet återfall. Tänk om det bara vände och kunde bli sommar igen. Nej snart dras vi med långkalsonger, vinteroveraller, slaskiga skor och skrapa bilrutan. Jag är inte bitter jag 🙈.

Vid postlådan hemma stod iaf mina bilder som jag förstorat. Det är några bilder från bröllopet förra året. Beställde tre stycken stora förstoringar varav två är på barnen. Åh så bra de blev!

Snart dags att gå och lägga sig. Sömnen blev riktigt kass inatt så hoppas på en bättre natt nu. Imorgon ringer klockan vid sex igen 😴.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *