Snart 🍂

Hej på er!

Sista lördagen innan semestern är helt slut. Imorgon går jag in och börjar jobba lite på kvällen, likadant på måndag och sen är det full fräs mot hösten.

Temperaturen har sjunkit markant från igår tills idag. Ganska skönt även om jag för första gången på många år bara önskar att vi hade sommar hela året om. Jag älskar annars hösten väldigt mycket och det är inte den jag fruktar utan de förmodligen överjävliga vintern som kommer komma efter. Jag vill ha fler dagar med värme, middagar på terassen, eftermiddags bad i det ljumma vattnet, svettiga nätter, långa dagar med barnen, njuta av familjetid. Tänk att man aldrig är nöjd 😇.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera