Hemma

Vi har haft förträffliga dagar tillsammans på Gotland. Resan bokades redan i januari så boendet blev 👌🏼. Visby Logi hette stället och låg mitt i smeten innanför murarna. Ett litet torp med loft och egen uteplats. Så grymt mysigt! Den ända nackdelen var att det var sjukt varmt på loftet där vi sov. Men jag tror vi delar det problemet med ganska många just nu, denna hetta!

Vi har sett så många platser och gjort så mycket. Tankat energi och skratta så tårarna runnit. En jäkligt bra resa helt enkelt!

Båtresan gick väldigt enkelt hem. Sov en stund, käkade middag och kollade film på Netflix.

Ungarna låg i sina sängar när jag kom hem men det hindrade inte mig utan jag sprang in och kramade dem direkt! Åh vad bra det är att få sakna sin familj lite såhär 💛.

Nu ska jag försöka sova, blev inte så mycket sömn natten som var 😅.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *