Ännu en dag

Förmiddagen försvann i ett svep denna dag. Jag är helt plötsligt väldigt morgontrött och kan sova till nio. Inget jag egentligen vill göra men tröttheten har slagit till så antar att jag behöver det. Tur för mig att min andra hälft inte alls behöver lika mycket sömn som mig.

Strax innan lunch kom Helen och Elin med kids hit. Vi hade häng i skuggan på terassen. Lorentz med föräldrar anlände lite senare också.

Asså hur söt är inte denna lilla varelse, in Love 😍.

När eftermiddagen kom var hettan olidlig. Inomhus var det svalt och skönt men barnen var galet rastlösa. Så vi åkte ut till Gränsö och tog ett snabb-bad. Underbart! Den här sommaren kommer sitta kvar länge i minnet 💛.

Rester till middag och sedan fortsatte jag måla. P stannade inne med barnen tills L somnat. Vi har så mycket pyssel ute att göra med målning och färdigställa uterum nu under semestern och jag börjar bli lite smått stressad över hur vi ska hinna med. Barnen tar ju all tid på dagarna så då kan man inte göra något.

Målade tills det nästan var helt mörkt ute. Myggbiten precis överallt.

Några rader kvar som får fixas färdigt imorgon. Sen är det terasstaketet men det får vänta tills vi är hemma från Öland och Gotland.

Från början hade jag tänkt vitt men är glad att jag valde detta istället. Väldigt mycket lättare att måla med lasyr än färg.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *