~ Slottsholmen ~

Magisk Röding på Slottsholmen igår 🙏🏼. Miljön, utsikten, trevlig personal. Vilket lyxigt ställe ⭐️.

Vi hade egentligen tänkt ställa in eftersom vi inte hade barnvakt till Lykke. Men så tog vi med henne sovandes i vagn. Det är ju alltid risky för man vet ju inte om de faktiskt kommer sova eller leva loppan. Men det gick förvånansvärt bra och hon sov sig igenom alltihopa.

~

Sovmorgon till halv åtta denna lördagsmorgon. Jag plockade fram Oliwers och mina gamla leksaker igår (hästar samt Pippi, Tommy och Annika dockor).

Jisses så populära de blev!

Pippifigurerna ska rida på hästarna och köras i dockvagnen och badas och ja allt man kan tänka sig. Jag är så glad att jag har en unge som leker! O har aldrig gjort det och det är något som varit saknat.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera