Playdate

Fick sova till sju idag 👐🏼. O vaknade faktiskt nästan en timma senare, bra där!

Vi satte igång morgonen med Pippi. Alla leksaker drogs fram och ungarna hade röj här hemma. Jag dammsög den gamla vagnen och la ut den till försäljning.

Efter frukost packade vi in oss i bilen och åkte till gamla Statoil för tvätt och städ. Under tiden handlade vi på Coop samt fixade lunch hemma.

O äter inte kyckling. Har ju lyckats få i han när jag sagt det var höns och då smulade jag sönder den.

Så när vi var på Coop idag pekade han på de grillade kycklingarna i värmeskåpet och frågade vad det var. Jag förklarade och han sa ”samma som de äter i Pippi-filmen”? Japp precis samma, ska vi köpa en sådan? Ja jag kan prova sa han, men då vill jag ha en stor bit som jag kan äta med händerna precis som de gör i Pippi. Absolut svarade jag.

Så lunchen blev alltså grillad kyckling med råris och roadilandsås. Båda barnen åt med förtjusning! O sa att detta var ju riktigt gott! Det är ren lycka för mig 💛. Att ha ett barn med en lättare ätstörning är inte alltid så lätt, men jag tror det börjar släppa lite smått. Han är mer och mer intresserad av att prova nya saker.

Bilen är hämtad och det lilla barnet sover. När hon vaknar ska vi åka ut till Therese och Othilia på playdate 👐🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *