Ny vagn på ingång

Som jag har trånat efter denna lilla varelse. Sjukt hur man kan vilja ha en vagn så mycket. Men jag tycker generellt sett (efter att ha provat flera olika) att de flesta sulkys är hemska. För det första vill jag väldigt gärna ha en trehjuling. Se att det ska vara fullt liggläge och att den ska vara fin är också ett krav.

Så när jag för några månader sedan fick syn på denna så blev mitt hjärta varmt. Sedan den dagen har jag haft svårt att släppa den. Och idag klickade jag hem den! Hoppas den är så perfekt som jag hoppas.

Har sedan tidigare haft till båda barnen Mountain Buggy Urban Jungle och varit så sjukt nöjd med dessa. Denna är precis likadan fast 4 kilo lättare, lite mindre samt väldigt liten när den fälls ihop.

Vi har ju alla lite olika fetischer 🙈.

Jag klickade hem den från BABYSHOP som jag tycker har det absolut största och bästa utbudet bland barn och babygrejer på nätet.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *