Fulla dagar

O hade med sig kompis hem från fritids idag också. De har spelat tv-spel och kickat boll. L har hängt på i den mån hon har fått vara med 🙈.

Kycklinggryta med ris till middag som uppskattades av alla. O äter annars inte kyckling men nu mosade jag liksom sönder kycklingen och sa att det var höns, precis som ni äter i skolan. Han åt upp allt! Haha.

Har pysslat i trädgården hela eftermiddagen och kvällen. Nu väntar en dusch och sen måste jag köra på med lite tvätt. Se över vad som ska packas. Barnen ska hänga hos mormor i helgen så det är hen hel del som måste packas ner till dem också.

Full arbetsdag imorgon och en halv på torsdag. Imorgon ska jag även åka ut med tjejerna på spa ute på Gränsö 👐🏼. Sverigematch i fotbollen och fransarna ska fyllas på. Ja det är fullt rulle hela veckan!

Vädret just nu ❤️❤️❤️

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *