Känslig

De sista dagarna har jag varit helt upp och ner i humöret. Tjutit till filmer, känslofylld, och inte minst sagt idag när städet inte dök upp imorse, redan sjukt stressad. Men, det är bara PMS. Den är lite värre denna månad bara 😭. Snart släpper det…

Något jag glädjer åt var att O har börjat på fotbollsskola denna vecka. Han var till en början lite nervös att han inte skulle känna någon men det rann av han snabbt. Det var en glad kille som jag hämtade hem efter 5 timmar.

De avslutades med gruppfoto!

L är det åt andra hållet med. Inte med humöret eller så utan mer att hon fått oförklarliga prickar på kroppen.

P stannar hemma med henne imorgon, just in case.

Dags att sova, klockan ringer tidigt imorgon.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera