Vattna, vattna, vattna

Rodnaden har lagt sig ganska bra. Det spänner lite i ansiktet fortfarande men jag tycker mig redan se att huden börjar bli finare.

Vi har i vanlig ordning varit ute i trädgården och öst på vatten på alla växter och blommor. Gräset som jag planterade i krukor för bara ett par veckor sedan har blivit helt gult. Palmen, citronträdet och olivträdet mår fantastiskt bra och stormtrivs i detta varma klimat ☀️.

L är en trogen vän och som de flesta andra barn älskar hon också vatten. Hjälper mig i trädgården, lilla gull-höna.

_____________________________________________

Imorgon ska jag färga håret på lunchen, ska bli så trevligt för jag är rejält trött på den slitna färgen som sitter i just nu. De blonda slingorna ska få bli ett minne blått, trivs inte alls i det. Och OM vi hinner hoppas jag att topparna kan klippas också.

Hoppas ni alla har en fin vecka 🌸.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera