Vidrigt

Imorse när klockan ringde vart allt jag önskade mig i hela världen just då få att ligga kvar. Halsen värkte så illa att jag knappt kunde svälja. Gick och la mig med 38 i temp igår och vaknade med samma. Bara att stoppa i sig piller och hoppas till gudarna att man ska ta sig igenom dagen. Pga personalbrist så kan ingen annan jobba.

Jag klädde mig, borstade tänderna och satte upp håret. Sminket fick ligga idag. Tyr man fått lite färg i ansiktet så man inte ser ut som en levande död.

När tabletterna väl verkat så kändes det en smula bättre. EH ska öppna i Oskarshamn om en månad så jag har lovat dem att hjälpa till att provjobba folk. Så i tre timmar hade jag en urgullig tjej hos mig. En solklar talang 👌🏼.

P åkte på fotbollen ensam och efter 11 timmar på jobbet lunkade jag långsamt hemåt. La mig och sov tills dem kom hem.

Imorgon har vi lyckats styra om lite i schemat så jag ska gå ett kort mellanpass bara. Underbart skönt. Jag behöver verkligen vila.

Åh så fina ni är, älskade ungar 💛

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *