Låång dag

Idag har försäljningen gått trögt. Det är någon slags värmebölja över Västervik och dessutom har jag jobbat ensam i 9,5 timma. Så ja det har varit en lång dag. Men nu är den förbi, så jäkla skönt!

Jag kilade med snabba steg hem från jobbet och slog mig ner till ett dukat bord. Falukorv och makaroner med en massa broccoli, underbart gott. Ganska direkt därefter åkte vi till fotbollen med O. Jag älskar den där timman på planen när jag får kika på mina duktiga grabb utföra det han älskar mest av allt. Samtidigt som jag får busa med en go Lykko. Bästa kombinationen 💛.

Kvällarna har gått åt till att göra sommarschema. Det är redan klart men vi har gått från ett program till ett annat på jobbet. Så det är jäkligt krångligt nu i början hur man gör med allt. Så det tar sin lilla tid.

Imorgon får jag sällskap av Patrik som kommer från shopen på stationen i Lnkp. Ska bli så kul!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera