Då testar vi igen

Solen har varit framme hela dagen, den får mig att må bra. Just nu är jag nere i en sipp och tycker det mesta är rätt lamt och tråkigt. Känner inte igen mig själv. Det har blivit alldeles för mycket under en tid så kroppen slår volter åt alla håll. Immunförsvaret går ner, min hud har exploderat, magen är sönder, yrsel och huvudvärk. Efter maj så kommer det lugna ner sig.

Hämtade hem kidsen på eftermiddagen. Vi promenerade hem och O hade med sig en klasskompis hem.

När P kom hem gick han ut med kidsen till berget och jag gjorde en blixtsnabb fredagsstädning 😅.

Tidigare idag plockade jag upp fotbollskläder på Intersport. Så vi plockade fram kläderna och kollade så de passade. På måndag drar det igång! O är taggad 💪🏼. Denna gång blir det VFF istället för IFK.

Kryddig korvgryta med ris (som uppskattades av alla) till middag. Så snart L somnat i sin säng (sprungit upp två gånger) så ska jag servera O en skål med chips och ett glas vin till mig själv. Kvällen kommer jag ägna åt att lägga sommarschema 🌸.

Trött nakenfis innan läggdags 💛.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera