Ledig dag väntar

Nu är jag hemma från en lång tågresa. Lyssnade på ljudbok hela vägen. Slumrade till och vaknade vid Norrköping central.

Sacka hämtade mig på stationen här hemma. Så snäll 💛. Tvättat av mig sminket och småkikar på Nyheterna. Familjen sover. Det blåser storm ute. Ledig dag imorgon. Underbart! Jag har en del jag vill göra så det passar bra. Putsa fönster, storhandla och hänga med kidsen. P ska jobba över. Känns som vi går om varandra just nu. Intensiv jobbperiod.

Lätt det bästa stormötet någonsin (under alla mina år) idag. Full med styrka och driv❣️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *