Kändistätt

Efter att jag spytt galla om att personen framför mig hade en illaluktande fimp på sig så hörde jag en kille prata i telefon ett säte bort.

Det var skånska och jag kände direkt igen rösten. Men slog bort tanken ganska snabbt. Det kunde inte vara han?

Så hör jag hur han säger ”jag såg dig på Superstars, blablabla. När kommer du hem till Sverige igen” och då hajade jag till. Reste mig lite lätt och spanade försiktigt över sätet, jag såg direkt att det var HENKE LARSSON! Jag blev helt starstrucked direkt och ringde P 🙈. Viskade helt lyriskt ven som satt i sätet bredvid. (Han hörde inte) och P blev nog lite impad.

Han klev av i Norrköping.

Coolt ju!

Slumrade till lite medan tåget susade obemärkt vidare till Sthlm. Väl framme mötte jag upp min fina H ❤️.

Vi åkte till Solna och klev in på Mall Of Scandinavia. En stund senare satt vi på Vapiano! Visste inte ens att de fanns ett där 🙈. Pissig service och förmodligen en tjej som jobbat för många timmar men maten smakade bra!

Efter en tre timmar lång dejt bestämde vi oss för att någon dag ta en hel dag i den gallerian. Galet stort!

En toa selfie i ”selfie-spegeln”.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera