Webbplatsens överlägg

När smärtan gick över gränsen

Idag tog vi middagen ute på terassen ☀️. Vädret är ju bara så underbart just nu mem jag har en känsla av att det inte blir långvarigt. April april.

Röjde sedan ut vinterkläder, mössor och vantar och gjorde plats för vårens jackor. Kidsen behöver eventuellt några nya mössor och L behöver en keps. Skor och jackor är check.

P åkte iväg på simskolan med O och jag städade huset. L gled mest med. Hon satt på toastolen och föll plötsligt rakt fram, dunk ner i golvet. Slog sig inte men blev mest rädd. ”Jamlade” muttrade hon. ”Jamlade pallen ockshå” sa hon sen. Och ja det stämde ju, hon ramlade av pallen tidigare. Så stor hon blivit, pratar en massa. Jag vill ju ha en bebis läääänge 🙈.

När P och O kom hem hade L precis somnat. O fick flingor och jag käkade lite müsli. Hade börjat få så ont i magen så tänkte att jag kanske var hungrig.

Sen åkte jag iväg och handlade. Jag höll på riktigt att ramla ihop inne på Willys. Så ont i magen hade jag då. Som att någon kört in en kniv och vred sakta om. Jag ilade så fort jag bara kunde. Betalade och slängde mig i bilen. Halvlåg körandes hem. In innanför dörren och kastade mig i fosterställning i soffan… P serverade mig en värktablett och en halvtimma senare var det mer okej. Nu är det mest molande värk. Måste stega upp en dos av den medicin jag fick utskrivet av doktorn.

◼️

Tänk att idag är det 8 månader sedan 💍.