Loungesoffa till terassen

Jag har ju sedan tidigare berättat att jag varit på jakt efter någon typ av soffa som vi kan ha på terassen. Kraven är att den skulle vara vit (eftersom matbord, stolar och vilostolar är i vitt). Konstrotting tycker jag inte alls om och har därför riktat in mig på aluminium material. Utbudet är inte jätte stort men de finns en del.

Men så snubblade jag över denna lilla fina grupp på Furniturebox.se

Den är i lackat akaciaträ vilket med närmare eftertanke kommer gifta sig bra med matbordet som är i trä samt loungefotöljerna. Jag får trösta mig med att aluminium faktiskt rostar.

De vita dynorna kommer nog få många omgångar i tvättmaskinen och kanske i en hink med klor 🙈.

(Ledsen för pyttis bilder)

Jag längtar tills vi kan hänga i den på sommaren ☀️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera