Ibland önskar jag

…att jag hade ett måndag till fredag jobb. Men så kommer jag på hur skönt det är att vara ledig mitt i veckan. Det är mycket jobb nu, är nog såklart därför jag känner så. Jobb både fysiskt och psykiskt.

Fler timmar på dygnet vore också önskvärt just nu. Hinner inte med allt jag önskar.

Fredagen den 13 har varit mer tursam än otursam. Haft en bra dag på jobbet och det känns som det börjar lösa sig. Men än är vi inte där 😅.

Nu tror jag vi tar fredagskväll här hemma. Hamburgare med sötpotatispommes. Babybossen på Cmore. Chips och kanske en powernap för min del när L ska sova. Jag somnar faktiskt nästan just nu. Galet trött.

Min älskling ❤️

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera