Släcka bränder

God morgon!

Idag cyklade vi och lämnade O i skolan. Vädret är redan helt underbart!

Jag känner att livet just nu är lite kaos, det är lite för många bränder att släcka överallt. Mest gäller det jobbet. I sista sekund fick vi in en tjej som skulle ta tjänsten som är ledig. När hon var inskolad och klar så fick hon svar från ett annat jobb som hon hellre ville ha (ekonomiassistent). Så där stod jag med skägget i brevlådan och har nu 150 timmar i april… Då tänker nu att dem timmarna kan man ju slussa ut på de andra. Men de finns inga andra. De är jag och min skiftis som är ordinarie, sen har jag ett par som går extra. Skiftis drar dessutom på semester om 5 dagar. Ja ni förstår hur ont i magen jag har av denna jobbsituation. Det är nog första gången på 5 år som jag känner att det är just nu lite för mycket.

Så förutom jobbet ska man leva familjeliv med allt vad det innebär. Och även att jag vänder på mig själv ut och in så går det inte.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *