Galet!

Klockan ringde vid sju!

I vanlig ordning får man aldrig vara ifred inne på badrummet när jag ska göra iordning mig. L står alltid på pallen vid handfatet och borstar tänderna under tiden. Idag målade hon i handfatet med mina sminkborstar. Borsta håret tycker hon om också. Mina spolar till håret är också det en favorit. Jag river fram det mesta till henne när jag har ont om tid, så länge hon är sysselsatt.

Sen kilade jag ner mot jobbet. Under två timmar fyllde jag montern och fixade iordning. Hur förbereder man för påskdagen? Kommer det röra sig folk i stan? Kommer det vara helt dött? Så svårt.

Förmiddagen var hyfsat lugn. Sen vid 12 small det till utav helvete!! Tur för mig att Sara kom vid 12 så vi dansade oss igenom en fyra timmar lång rusch. Men de var så galet kul! Tur att jag hade laddat! Så tråkigt att ligga efter hela tiden.

Jag gick direkt från jobbet vidare till Actic. Mötte upp Elin och körde mitt första Yoga pass någonsin. Underbart ❤️. Jag höll på att somna under avslappningen på slutet 🙈.

Promenerade hem och blev serverad middag❣️ Hade lite häng på golvet med kidsen tills det var dags att gå och nana för dem.

Godnattsaga och sen åkte jag och handlade lite. En dusch samt att jag slängde ihop en middag som bara ska in i ugnen imorgon. Älskar när man kan underlätta för sig själv. Då får vi mer tid tillsammans imorgon eftermiddag istället 💕.

Sjukt hektisk dag, och nu är jag totalt slutkörd. Godnatt.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *