Stillsam söndag

Efter min sovmorgon imorse styrde jag med tvätten samtidigt som jag lyssnade på podd, Mitt i Livet.

Förmiddagen susade förbi och vi klädde på oss och gick it på en blåsig promenad. Våren känns verkligen så långt borta. Det är fortfarande vinter.

Snart fyller jag år. Vissa födelsedagar har jag firat ute i jeanskjol och andra i termobyxor, april väder lär vi nog se mycket av eftersom mars har varit galet. Eller så bara vänder det och blir smällhett och alla träd och växterna blir knalligt gröna. Men då känns de även som de blir en kass sommar, alltså om all värme kommer i april-maj. Ja meteorologen har talat 🙈.

Eftermiddagshäng och finbesöket från Stockholm ❤️.

Sista timman innan läggdags låg vi och kollade på Lykkes nya idol, Pippi.

Fantastiska O med all sin energi har varit en underbar sexåring den senaste veckan. Lyssnat (ganska) bra. Inte trotsat och varit hjälpsam, mitt fina lilla kiddo ❤️. Han är fantastisk med småtjejerna också. Får alla småbarn på fall 👐🏼.

Snart blir det Lohilo och film 👌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *