Allmänt

Sista måndagen i mars

Så gick denna måndag till ända. L och jag har mestadels hängt idag. Jag har städat några lådor i köket. Tagit fram O’s gamla skor och plockat fram de som L kan ha i vår (typ 7 par) vilket gör mig enormt lycklig. Skor är så roligt! L tyckte också det var roligt med alla skor och ville att alla hennes dockor skulle ha dem på sig. Hon har börjat bli lite mammig. Och med det menar jag omhändertagande. Tar hand om sina dockor som hon kallar bäbischar och lägger dem i dockvagnen och kör runt. Schpiiidej (Spider-Man) får också åka i vagnen ibland. Matar sina gossedjur med majskrokar och låstas ge dem vatten och smaskar samtidigt som hon matar dem, helt söt ❤️.

De där fransarna! O’s är ännu längre!

Stekt potatis och falukorv till middag. O tappade sin andra tand idag, snart trillar väl alla ut för varannan är typ lös 🙈.

Kvällen på jobbet gick illa kvickt och promenaden hem med Hinsehäxan i lurarna gick snabbt den med.

Nu Bonusfamiljen och sen sömn 🙏🏼.

Kommentarer inaktiverade för Sista måndagen i mars

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.