Ledig dag ✌🏼

I veckan gjorde jag ett hemmatest för magsår. Det stod på förpackningen att det var mycket tillförlitligt men jag vet i fasiken. Var iaf nyfiken.

Man skulle ta ett stick i fingret och pressa blod i en pytteliten pimpett. Det slutade med att jag fick göra typ 5 hål och pressa som en tok 😅. Men till slut hade jag samlat den mängd blod som behövdes. Slutförde testet och väntade. Det blev ett svagt positivt test. Hmmm. Hur ska man tolka detta nu då? Bättre att ta det säkra före det ja, så imorgon går jag till min husläkare och tar lite prover. Jag är livrädd för att göra en gastroskopi. Otäckt.

Så imorgon på min lediga dag förutom läkarbesök så ska håret färgas. Träna. Hänga med kidsen. Det kommer bli en bra onsdag❣️

Sitter nöjd och fikar.

Mindre nöjd när brorsan tränger sig på 🙈.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera