Parinnerdörr

Jag har sedan länge efterlyst en parinnerdörr i glas. Tanken är att den ska sitta in till rummet som ligger vid hallen. Idag hänger det vara ett tyg i den 1,20 breda dörrhålet. Det har funkat men inte varit optimalt. Men att hitta en sådan glasdörr i Västervik med omnejd till ett okej pris har varit rätt tufft.

Så chansade jag och la ut en efterlysning på Facebook förra veckan. Fick svar ganska omgående. Måtten stämde ganska bra och bilderna på dörren såg okej ut. Priset var helt fantastiskt så det vara bara att slå till! I lördags åkte P till Valdersmasvik och hämtade hem den 🙏🏼.

När jag kom hem och fick se den blev jag helt paff. Vilken dörr! Vilket fynd! Den är i ek med mässingshandtag och kvaliten är grym. Den ska ju bli svart, men nästan så det känns elakt mot den fina ekdörren men, ekfärg är så inte min färg.

Såhär ser det ut nu när den sitter på plats!

Tanken är att det ska bli lite mer såhär…

Väggarna i hallen ska jag måla beige/grå och golvet ska målas svart. Vilket lyft det kommer bli!

Inspirationsbild när det gäller väggar, golv och lister.

Älskar de lite ”mindre” projekten vi styr med nu ❤️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera