Det jagar oss

Vaknade imorse och kände mig helt okej. Halsen och kroppen värker något men magen är värst. Ska försöka komma iväg till läkaren någon morgon nu.

Jobbat ensam till tre idag. Ibland behövs det. Den 13 mars när regnet smattrar ner precis hela dagen så behövs det verkligen. Och är det bara någon gång ibland funkar det fint. Jisses vad man städar mellan gästerna, vad produktiv man är!

Blev hämtad av familjen. Legat på soffan mestadels. Utslagen. Halsen har blivit värre. Dricker te och käkar alvedon. O sa att han hade ont i halsen också, sen frågade han om han kunde få lite glass? Alltså vet jag inte om han har ont i halsen eller inte har ont. Vi får se imorgon.

I en soffa från ett av rummen på Gränsö Slott.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *