Inte igen!

L är helt förkyld och har lindrig ögoninflammation. Jag vaknade med halsont och har dessutom haft helt skumt ont i magen hela dagen. Halsontet och värken som smyger sig på i kroppen finns det ju piller för, men inga bra för magen.

Har varit och jobbat nu på kvällen. Städade monter, drack te och tog emot våra fina gäster. Beställde varor innan jag åkte hemåt.

Nu ska jag nog kika på Bonusfamiljen. Dricker lite mer te och ber till högre makter och jag vaknar upp pigg och alert imorgon. Om L inte är pigg får P vara hemma med henne. Jag som trodde vi var förbi de värsta sjukdomarna…

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *