Lördag on the run 💃🏻

Började min morgon på jobbet. Bara ett par timmar sen susade jag vidare till systemet. HUR glad blir man när man får visa leg? Vem legar dem, de som de tror ser ut att vara under 30? Det är ju något de går på.

Hämtade Elin och sen åkte vi till Actic. De hade prova-på-dag och vi bokade in oss på ett pass som hette Zone. Så kul! Benen kändes som spagetti på utvägen 🙈. Och jo jag köpte faktiskt ett kort nu också. Nu kör vi 💪🏼.P hade fixat lunch så de var bara att slå sig ner. Vi käkade snabbt och packade sedan väskan och drog till simhallen.Nu är vi hemma igen. Trötta och lagom möra. O har fått lördagsgodis och placerat sig vid tv-spelet. L sover middag. En kaffe och en powernap väntar för mig 👌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *