Jobb och sömnbrist

Så trevlig kväll igår ❤️.

Kom hem tidigt och somnade strax efter elva. Räknade glatt ut att jag skulle få nästan 8 timmars sömn. Räknade inte med att minstingen skulle börja stimma framåt morgontimmarna. Varför gjorde jag inte det? Hon har ju gjort de flera dagar i rad nu, så jag borde bara räknat med det. Hon fick välling vid fem och sen kikade hon på tomten på mobilen och jag slumrade lite. Vid sex gick vi upp. Kände mig som ett vrak. Kan varit för att jag fick i mig en flaska vin igår 🙈.

Har jobbat några timmar och ör nu hemma. O följde med Familjen Thorsson till simhallen 🙏🏼. Lycka gör honom! Tack, vilka fina vänner man har ❤️. L är snorig och jag vill inte göra saken värre med badhus inför kommande sportlovsvecka.

Hoppas ni har en fin lördag .

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *