Webbplatsens överlägg

Fettisdagen

P frågade mig förvånat om jag inte köpt med mig semlor hem idag? O vrålade högt att han gärna äter en semla (fast han knappt vet vad det är).

Så jag åkte och handlade lite på Coop och köpte med mig ett par semlor hem. Vi festade på dem när L somnat. O tyckte allt var gott förutom klumpen (mandelmassan) i mitten. Såklart, vem gillar egentligen den där klumpen? Jag och P delade på en. Vilken fest!

När familjen gått och lagt sig så har jag roddat här hemma. Alla dem där grejerna som grabbar verkar tro att det är små nissar som gör medan vi ligger och sover 🙈. Jag gillar att ligga steget före. Jag vill ha kontroll. Jag vill inte härsha på morgonen och stress packa barnens väskor, kläder, vad jag själv ska ha etc. därför är det så skönt att förbereda sånt. Kaffebryggaren är laddad, som alltid kvällen innan. Lyx att bara trycka på knappen, tids-sparande.

Har suttit och skrivit ner en uppgift vi ska ta upp på PC mötet imorgon. Lätt roligaste jobb-dagen på hela månaden! Träffa alla och snicksnacka, love it.

Men nu blir det ett äpple och ett avsnitt av Bonusfamiljen.