Besatthet

Imorse vaknade jag till strax innan sex och önskade att klockan inte skulle tvinga upp mig tjugo minuter senare. Sen kom jag på att jag var ledig! Så då kunde jag alltså sova liite längre. Men det var ett sådant stim på undervåningen så de blev inte så mycket sömn. Det där med energifyllda ungar på morgonen. Var jag lika dan?

L är besatt av tomten. Det är det ända hon vill se på tvn. Så vi får stå ut med julsångerna här hemma ett tag till. Längtar tills nästa jul när hon ska få träffa sin stora idol live! Om hon fortfarande gillar han då förstås.

Men antar att de flesta barn diggar jultomten.

Snart blir det frukost. Sen kilar vi bort och lämnar O i skolan. En liten nap för L och efter det ett besök på öppna förskolan.

Ikväll ska jag och min vän gå på den sista Fifty Shades filmen 👏🏼👏🏼👏🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *