Ledig lördag

Ungarna vaknade strax efter sex. Skönt med sovmorgon ju 🙈. Men jag somnade tidigt igår så jag var rätt pigg. Gick upp och satte på kaffe. Vi spanade på den rutinerade plogbilen som swishade förbi utanför och Lykke var väldigt fascinerad, som jag tänker att de flesta små barn är av en ”stor bil” med blinkande lampor.

Gjorde en brasa och chillade en stund.

P har varit och hämtat en stor garderob idag som vi ska ha i hallen. Så jag har röjt och styrt där ute under morgon och förmiddagen så vi ska få plats med den.

Efter tidig lunch gick jag och kidsen till Coop och handlade lördagsgodis till O. Därefter blev det en halvdan snögubbe på gården innan vi landade inomhus igen.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *