Så 😡

Jullovet börjar lida mot sitt slut och caféet har varit i stort sett fullt hela veckan. Snart trillar vi in i januarilunken, vill inte! Vädret är värsta tänkbara och drömmen om 1 meter snö och 10 minus känns långt bort.

Skridsko, pulka, grilla korv, lukta brandrök, dricka varm choklad och prassla i termobyxor ja det är något jag längtar efter.

Min mobil som hick sönder dagen innan julafton hämtades ut idag. En liten spricka i skärmen som dem påstod sabbat telefonen så glaset var tvunget att bytas ut, 4200:-. Tack för den. Och tack hemförsäkringen 🙏🏻. Well något nytt glas var det inte utan en helt ny lur, lycka! Som inte varade så länge… för telefonen accepterade inte sim kortet. Provade 3 olika.

Så imorgon är det en bitter Ia som kilar till Telia, igen.

Söta Therese ❣️

Numera är vi kontantfria 🙌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *